Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhja e 42 – të e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 24 Qershor 2020 (e mërkurë), në sallën e madhe të organizatave të më hershme shoqëroro – politike, me fillim prej orës 10:00, do të mbahet mbledhja e 42 – të e Këshillit të Komunës së Kumanovës, me këtë

Rend dite

  1. Raport tremujor për punën financiare të NP “Kumanova – gaz” – Kumanovë 01.2020 – 31.03.2020;
  2. Propozim – Vendim për plotësim të Vendimit për mënyrën e shfrytëzimit të fushave të tenisit “23 Tetori” Kumanovë dhe përcaktimin e çmimit të biletave për vitin 2020;
  3. Propozim – Vendim për mënyrën e shfrytëzimit të stadiumit të futbollit në Kumanovë.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст