Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Четириесет и шестата седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Седницата ќе се одржи на 28 септември 2020 година (понеделник), во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот.

Дневен ред

1. Предлог – Одлука за доставување на барања за согласност од Владата на Република Северна Македонија за реализирање на настава со физичко присуство во дел од основните и средните општински училишта во Општина Куманово во учебната 2020/2021 година.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст