Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhja e 46 – të e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Mbledhja do të mbahet më 28 shtator, 2020 (e hënë), në sallën e madhe të ndërtesës së ish-organizatave shoqëroro-politike, duke filluar nga ora 10:00.

Rendi i ditës

  1. Propozim – Vendim për parashtrim të kërkesave për pëlqim nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut për realizimin e mësimit me prani fizike në një pjesë të shkollave fillore dhe të mesme komunale në Komunën e Kumanovës në vitin shkollor 2020/2021.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст