Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Шегобијна разгледница” на Здружението на пензионери- Куманово

Денеска пред платото на Националната установа Центар за култура
“Трајко Прокопиев” по повод 1-ви Април–Денот на шегата,
Здружението на пензионери- Куманово традиционално го одржа
настанот „Шегобијна разгледница„. Во рамките на културно-
уметничката програма учество зедоа членовите на пејачката група,
претставувајќи се со сплет на музички нумери, рецитал и скеч. Свое
обраќање имаше Градоначалникот на општина Куманово
Димитриевски.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст