Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВА НА ЖИРО СМЕТКИ

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Поради статусните промени во Охридска Банка АД Скопје, односно поради нејзиното присоединување кон Шпаркасе Банка АД Скопје ,при што нејзините корисници добија нови жиро сметки, а во согласност со нивната нова состојба, Секторот за даноци и такси ги повикува сите даночни обврзници – Правни лица, Самостојни вршители на дејност и Трговци Поединци задожени со комунална такса за назив на деловна просторија (фирмарина) , како и сите физички и правни лица задолжени со данок на имот на физички и правни лица во Општина Куманово да ги достават своите нови жиро сметки во законските рокови. Во спротивно Секторот за даноци и такси ќе постапи во согласност со Законските одредби.

Со почит, Сектор за даноци и такси

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст