Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик и Информација за проектот Локална мрежа на услуги – Програма Општинско-корисна работа 2021 година

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РСМ (АВРСМ), и Договорот за соработка Програмата за развој на Обединетите нации (УНПД) и општина Куманово, во рамките на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на труд за 2021 година, усвоен од Владата на Република Северна Македонија, Програмата Општинско – корисна работа финансирана од Буџетот на Агенцијата за вработување на РСМ на ден 05.08.2021 година објавува Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа.

Јавниот повик можете да го преземете на следниот линк.

Повеќе информации за невработени лица  за Програма Општинско-корисна работа 2021, Проект „Локална мрежа на услуги“ можете да преземете на следниот линк.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст