Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Thirrje publike dhe Informacion për projektin Rrjeti lokal i shërbimeve – Programi Punë e dobishme – komunale 2021

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Bazuar në Marrëveshjen e Bashkëpunimit midis Agjencisë së Punësimit të RMV (APRMV), dhe Marrëveshjen e Bashkëpunimit midis Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe Komunës së Kumanovës, në kuadër të Planit Operacional për programet aktive të punësimit dhe masat dhe shërbimet në tregun e punës për vitin 2021, e miratuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Programi Puna e dobishme komunale i financuar nga Buxheti i Agjencisë së Punësimit të RMV -së, më 05.08.2021 shpall Thirrje Publike për personat e regjistruar të papunë për përfshirje në Programin Puna e dobishme komunale.

Thirrja publike mund të shkarkohet në këtë link.

Më shumë informata për personat e pa punë prë Programin Punë e dobishme komunale për vitin 2021, Projekt “Rrjeti lokal i shërbimeve”, mund të merrni në këtë link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст