Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавни набавки – Изработка на основен проект – с. Пчиња

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 21/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на основен проект на добивање на е-дозвола за изработка на техничка документација за реконструкција и санација на мост во с. Пчиња и локален патен правец во Општина Куманово

Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк
https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/f3c273e2-a7c9-4091-b747-256e4ff1b368/5

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст