Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЈП „Чистота и Зеленило„ набави камиони за собирање на смет

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Јавното претпријатие „Чистота и Зеленило„ набави два нови камиони за собирање на смет. Денеска оваа претпријатие го посети Градоначалникот Димитриевски кој истакна дека оваа набавка е од особено значење, бидејќи со неа ќе се подобрат условите за работа на претпријатието.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст