Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

14-ти меѓународен тамбурашки фестивал 2018

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, а во организација на Фондацијата за култура и спорт, со поддршка од Министерството за култура, на 23, 24 и 25 август на градскиот плоштад во Куманово ќе се одржи 14 Меѓународен тамбурашки фестивал.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст