Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Festivali i 14 – të i tamburave 2018

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, nën organizim të Fondacionit për Kulturë dhe Sport, me përkrahje nga Ministria e Kulturës, më 23, 24 dhe 25 gusht në sheshin e qytetit të Kumanovës do të mbahet Festivali i 14 – të i tamburave.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст