Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

74 години од битката во Пелинце

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска со пригодна програма беа одбележани 74 години од битката во Пелинце. Цвеќе на споменикот на паднатите борци положија Секретарот на Општина Куманово и претставници на општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст