Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

74 vite nga beteja në Pelincë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, me program rasti, është shënuar 74 Vjetori nga Beteja e Pelincës. Në përmendoren e luftëtarëve të rënë vunë kurora lulesh Sekretari i Komunës së Kumanovës dhe përfaqësues të administratës komunale.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст