Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

75- годишнина од формирање на 3-та Македонска Бригада

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски и Претседателот на Совет Атина Мургашанска денеска положија цвеќе, пред спомен плочата во с. Жегљане, по повод седумдесет и петта годишнина од формирањето на Третата Македонска Ударна Бригада.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст