Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Демант на градоначалникот на Соопштението на СДСМ, ставот на Владата и вицепремиерот Битиќи во врска со “Новини и Речица”

Демант и реакција на градоначалникот Максим Димитриевски на соопштението на СДСМ, ставот на Владата и вицепремиерот Битиќи за наводите дека инвестициите во индустриската зона “Новини и Речица” во Куманово, вклучувајќи ја и последната на ЛИДЛ се обезбедени од страна на власта и нивните економски политики.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст