Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Извештај за усвојување на Извештај за вкупниот договорен износ по доверители за финансирање на доспеани, а неплатени обврски на Општина Куманово и единки корисници од областа на обазованието до 30.09.2018 година

tekst

Атачменти

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст