Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Квартален извештај за извршување на буџетот за општина Општина Куманово за извештајниот период(кумулативно) за квартал од 01.01.2023 година до 31.03.2023 година Квартален извештај за извршување на буџетот за општина Општина Куманово за извештајниот период(кумулативно) за квартал од 01.01.2023 година до 31.03.2023 година

tekst

Атачменти

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст