Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ОБРАЗЛОЖЕНИЕ Квартален извештај за извршување на Буџетот на Општина Куманово за 2023г I квартал -до март

tekst

Атачменти

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст