Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одлука за одобрување на користење на средства за финансирање на доспеани, а неплатени обврски на Општина Куманово и единки корисници од областа на образование, социјална заштита и култура

tekst

Атачменти

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст