Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одлука за утврдување на зони за гардежни објектии ценовник за утврдување нан пазарна вредност на градежно и земјоделско земјиште на подрачје на Општина Куманово

tekst

Атачменти

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст