Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ПРОГРАМА ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ГРАЃАНИ ЗА ПРИКЛУЧОК НА ГАСИФИКАЦИОНА МРЕЖА НА ПОДРАЧЈЕ НА ОПШТИНА КУМАНОВО ЗА 2024 ГОДИНА

tekst

Атачменти

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст