Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дваесет и осма седница на Совет на општина Куманово

Седницата ќе се одржи на 27 јули 2023 година (четврток), во кружната сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 09:00 часот.

Дневен ред

  1. Предлог – Одлука за верификација на мандат на член на Советот на Општина Куманово;
  2. Предлог – Програма за дополнување на Програмата за работа во областа на располагањето со градежно земјиште во сопственост на Република Северна Македонија на подрачјето на Општина Куманово за 2023 година.

 

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст