Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

French Movie Night

Овој настан е завршен

Базиран на вистинска приказна, во овој филм е прикажана културната разлика помеѓу богатиот парализиран аристократ и младиот дечко кој очајно бара работа и ја наоѓа, тој треба да се грижи за парализираниот богат французин. Од овој, на почеток, културен шок помеѓу двата протагонисти се раѓа прекрасна вркса помеѓу истите.

Филмот е дел од филмсиките вечери во МultiКулти “Волонтирање за вклученост и толеранција”. Филмот ќе биде на англиски јазик, без превод. 

Можете даа погодите за кој филм станува збор, или ќе дојдете да дознаете?

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст