Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Гитаријада Куманово 2023”

За љубителите на квалитетна музика и алтернативна култура на плоштадот „Маршал Тито“ во Куманово се одржа најновото издание на “Гитаријада Куманово 2023”, во организација на Фондација за култура и спорт Куманово, под покровителство на градоначалник и Совет на општина Куманово. На фестивалот настапија: „Беседа“- Куманово, РСМ, „Его“- Ниш, Р.Србија и „Негатив“- Белград, Р.Србија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст