Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот на Општина Куманово оствари средба со амбасадорот на Кралството Шпанија во РСМ

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска беше домаќин на амбасадорот на Шпанија во РС Македонија, Н.Е. Хозе Луис Лозано Гарсија. На првата официјална средба беа разменети искуства од досегашната соработка меѓу двете земји и разгледани можности за проширување на односите во повеќе општествени сфери, во интерес на граѓаните на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст