Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Максим Димитриевски доби плакета од здружението „Кумановски Акцијаши„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод светскиот ден на Волонтерите Петти декември, денеска Здужението „Кумановски Акцијаши„ на градоначалникот Максим Димитриевски му врачи плакета за активен подржувач на доброволна волонтерска работа за 2018 година. Во состав на делегацијата беа ветераните на „Кумановски Акцијаши„ и посетители на обуката за млади аниматори во рамки на проектот „Еко работилници„  која ја организра самото здружение. Инаку, Општина Куманово и Здружението на Кумановски Акцијаши имаат потпишано меморандум за соработка, врз основа на кои оваа година се спроведоа голем број на еколошки акции.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст