Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изложба на олдтајмери на градскиот плоштад

На плоштадот “Нова Југославија” во Куманово се одржа изложба на олдтајмери во организација на “Gentlemans Crew”- Скопје, со поддршка на Фондација за култура и спорт Куманово. Изложените возила се постари од 30 години, а учесниците беа од Куманово, Скопје, Велес, Свети Николе, Струмица и Кавадарци.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст