Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Се известуваат граѓаните на територија на општина Куманово дека поради обилните врнежи од дожд и невреме, сите граѓани кои имаат претрпено штети, треба да го известат Општинскиот штаб за заштита и спасување со поднесување на Барање за каков вид на штета се работи преку архива на Општината, или да се информираат на телефонскиот број за контакт 075/273-192.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст