Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Концерт под маски – УОМО “Панче Пешев”- Куманово

Денот на шегата – 1 Април, симболично го одбележаа учениците и нивните наставници од УОМО “Панче Пешев” – Куманово, со дневна музичка манифестација, поддржана од Фондацијата за култура и спорт и Општина Куманово.

На задоволство и радост на многубројната публика, особено најмалите, маскираните музичари од оркестарот и хорот при училиштето, интерпретираа познати домашни и странски (класични) композиции.
На денешниот “музички маскенбал” присуствуваа претставници од општинската администрација.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст