Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ларвицидна дезинсекција против комарци на застоени водни површини и адултицидна дезинсекција против возрасна форма на комарци

На ден 10.07.2023 година (понеделник) во период од 08:00 – 14:00 часот ќе биде извршена ларвицидна дезинсекција против комарци на застоени водни површини. Локации за третман се Речица, Индустриска улица, Клечовце,место викано Бара – Ајдучка чешма, по течение на река Којнарка и Кумановка,локација Толи Зордумис. На 11.07.2023 година (вторник) со почеток 00.00 ќе биде извршена адултицидна дезинсекција, против возрасни форми на комарци. Третманот ќе се врши на тероторија на општина Куманово. Доколку временските услови не дозволат да се извршат третманите, истите ќе се одложат за наредниот ден.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст