Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посета на учениците од  ООУ „Магдалена Антова„ на општина Куманово

Денеска во посета на општина Куманово, беа учениците од општинското основното училиште „Магдалена Антова„. Целта на посетата е запознавање со работата на Градоначалникот, Советот на општината и општинската администрација, како дел од наставната програма за четврто одделение. Градоначалникот Максим Димитриевски срдечно ги пречека учениците на кои им ги објасни своите работни задачи и обврски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст