Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Oпштина Куманово потпиша меморандум за соработка за проектот Иницијатива за прекугранична културна размена

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Општина Куманово потпиша меморандум за соработка со шест општини и осум национални институции во Македонија и Косово.

Соработката се одвива во рамки на проектот Иницијатива за прекугранична културна размена МАКС ФОРУМ, финансиран од Програмата за прекугранична соработка на ЕУ помеѓу Македонија и Косово.

Во Македонија проектот го строведува организацијата Институт Балкан про Европа.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст