Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Komuna e Kumanovës nënshkroi Memorandum bashkëpunimi për projektin Nisma për këmbim tejkufitar kulturor

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me gjashtë komuna dhe tetë institucione kombëtare në Maqedoni dhe Kosovë.

Bashkëpunimi po realizohet në kuadër të projektit Nisma për këmbim tejkufitar kulturor MAKS FORUM, i financuar nga Programi për bashkëpunim tejkufitar i BE, ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovës.

Në Maqedoni, projektin në fjalë e implementon Instituti Ballkani pro Evropës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст