Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Олдтајмер настан” – изложба на автомобили

На градскиот плоштад Нова Југославија, денеска во Куманово, се одржа изложба на стари модели на автомобили, во организација на здружението Олдтајмер витези од Куманово.
Главни гости и соработници на настанот беа љубителите на die – cast модели, од DIE – CAST CLUB Куманово, кои изложија колекција на минијатурни  модели на автомобили во различен размер.
На плоштадот беа паркирани околу 60 автомобили, кои пристигнаа од повеќе градови на Македонија и Србија.
Манифестрацијата е поддржана од Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст