Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционален годишен концерт на КУД “Српски вез”

Ансамблот на културно уметничкото друштво Српски вез, со пригодна културно – уметничка програма, вечерва се претстави пред публиката во салата на НУЦК Трајко Прокопиев – Куманово.
На оваа манифестација, која се организира по единаесетти пат, учествуваа и АНИП Веселин Маслеша – Бања Лука и ФС Етнос – Скопје.
Членовите на КУД Српски вез, уште еднаш покажаа дека се достојни чувари на традицијата и културните вредности.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст