Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Куманово и Црвен крст спроведоа акција на прометни локации

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Согласно препораките од Министерството за здравство за намалување на ризици од високите температури, според Акцискиот план за превенирање на последиците од топлотните бранови врз здравјето на населението кои Владата ги усвои, денеска општина Куманово во соработка со Црвен крст спроведоа акција за делење вода на граѓаните на прометни локации во Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст