Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е втора вонредна седница на Совет на Општина Куманово, по повод пожар на депонија Краста

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст