Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Патронен празник на ООУ “11 октомври” под мотото “Учиме, растеме, славиме”

Денеска во просториите на ООУ “11 октомври”- Куманово свечено се одбележа патрониот празник на училиштето. Под мотото “Учиме, растеме, славиме”, пред бројни присутни гости беше презентирана пригодна културно-уметничка програма, подготвена од страна на учениците и наставниците од училиштето. На патрониот празник присуствуваа секретарот на општина Куманово, претседателката на Совет на Општината и раководителот на Сектор за образование.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст