Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посета на Спортско-рекреативниот еко центар Бислим

Градоначалникот на општина Куманово МаксимДимитриевски заедно со Амбасадорот на Швајцарија, Н.Е.Сибил Сутер Техада, Министерот за локална самоуправа, Горан Милевски и претставници на Центарот за развој на Североисточниот плански регион, денеска го посетија Спортско-рекреативниот еко центар Бислим на локација Бислимска клисура.На денешната прва посета налокалитетот од страна на Амбасадорката и Министерот, беше разговарано заповолностите и придобивките од проектот “Уредување и валоризација на спортско-рекреативен еко центар Бислим”, а беа преземени и активности, кои ги нуди самиот предел:спортско качување на карпа, тандем кајак, велосипедизам и алпинизам.Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст