Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција на раководителот Александар Крстевски во врска со Јавниот повик за прибирање предлог-проекти за организирање на културни манифестации во општина Куманово за 2024 година

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст