Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пригодно одбележан патронен празник на ООУ “Вук Караџиќ” – Куманово

Со свечената манифестација под мото “Со хумор и песна, учењето е лесно”, учениците и насатвниците од ООУ “Вук Караџиќ” – Куманово, го одбележаа патрониот празник.
Низ песна, игра и рецитал се претставија пред присутните во училишната спортска сала.
На настанот со кој е одбележаа седумдесет и осум години од постоењето на училиштето, присуствуваа претставници од Секторот за образование при Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст