Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пригодно одбележан патронен празник на СОУ “Перо Наков” – Куманово

Со пригодна културно – уметничка програма, во организација на учениците и наставниците, беше одбележан патрониот празник на СОУ Перо Наков – Куманово.
Во знак на почит и благодарност, делегација од Сектор за образование при Општина Куманово, положи свежо цвеќе пред бистата на патронот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст