Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прва средба на градоначалникот Димитриевски со новиот командант на СЕЕБРИГ

Денес Градоначалникот Максим Димитриевски оствари средба
со командант на СЕЕБРИГ и бригаден генерал Билбил Битри. На
средбата присуствуваа и потполковник Харис Ибровиќ (АРМ),
потполковник Попа Раду (Романија) и мајор Арбен Пренуе
(Албанија). Оваа е прва посета, откако во месец август оваа
година е поставен нов командант на СЕЕБРИГ.На оваа работна
средба се разговараше за продолжување на досегашната
успешна соработка меѓу двете страни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст