Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба на градоначалникот Димитриевски со Јаким Неделков

Градоначалникот на Општина Куманово оствари средба со претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК, Јаким Неделков.

Работната средба беше во врска со имплементација на Колективниот договор за јавните установи за деца во дејноста згрижување и воспитание на децата од предучилишна возраст и во дејноста одмор и рекреација на децата.

Децата се нашата иднина и нашето најголемо богатство. Тие ќе останат еден од врвните приоритети во работата на нашата општина.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст