Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Развивање на Job shadowing соработка во рамките на Еразмус програмата

Оваа недела ООУ “Кочо Рацин” – Куманово е домаќин на професорот по англиски јазик Jorge Nevado Llopis од IES Camp de Turia од Lliria, Valensija. По тој повод денеска претседателката на Совет на општина Куманово оствари работна средба со професорот и претставниците на општинското училиште. Целта на посетата е да се пренесат информации и да се научи повеќе за можностите на Еразмус програмата, преку активностите планирани во рамките на Job shadowing соработката од училиштето домаќин, кое има богато искуство во рамките на Еразмус проектите. Планирана е понатамошна соработка на двете страни, која предвидува вклучување на повеќе ученици и наставници.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст