Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Со почит и љубов кон вас, одгледано од нас” – празнична активност

Во пресрет на меѓународниот ден на жената – 8 Март, ученици од општинските основни училишта подаруваа цвеќе на припадничките од понежниот пол, кои поминуваа низ кумановскиот градски плоштад.
Денешниот празничен настан го организираа членовите на Здружението на одделенски наставници – ЗОН Учител на РС Македонија, подрачна единица Куманово.
На настанот присуствуваше претседателката на Советот на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст