Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sot mbajti mbledhje Shtabi Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, në ambientet e Komunës së Kumanovës, u mbajt mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve dhe masave kundër përhapjes së sëmundjes COVID-19 (virusi korona). Në takim, përfaqësuesit e institucioneve dhanë informacion mbi punën gjatë situatës COVID. SHKMSH monitoron situatën me përhapjen e virusit në territorin e Komunës së Kumanovës, do të takohet rregullisht dhe u rekomandon qytetarëve t’i respektojnë masat për mbrojtje nga COVID 19 të miratuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni për Sëmundje Infektive.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст