Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Промовирање на употреба на технологијата во образовниот процес” во рамките на Програмата “Еразмус +”

СОУ Гимназија “Гоце Делчев”-Куманово активно работи на проектот
“Промовирање на употреба на технологијата во образовниот процес” во
рамките на Програмата “Еразмус +”. За таа цел денеска беа домаќини на
гостите-професори и ученици од Португалија, Италија, Турција и Латвија,
со кои спроведуваат проектни активности и разменуваат работни искуства
и резултати од предвидените теми на делување. Оваа мобилност се
спроведува на тема “Користење на мобилни апликации (дигитални
алатки) на часовите по математика”. На настанот присуствуваше
претседателката на Совет на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст