Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Thirrje për pjesëmarrje në aksionin ekologjik – Gjenerale Vikend

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Aksioni tradicional më masiv ekologjik në Republikën e Maqedonisë së Veriut, për herë të katërt, do të mbahet më 17 maj (e premte) me fillim nga ora 10:00, në lokacionin Memoriali Kosturnica, Kumanovë.
Në aksionin e fundjavës Gjenerale marrin pjesë një numër i madh komunash nga vendi.
Përfaqësues nga Njësia e mjedisit jetësor në Komunë, në bashkëpunim me organizatën Man and Mountagne LLC – Austri dhe me përkrahje nga NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” – Kumanovë, u dërgojnë ftesë shoqatave qytetare, organizatave joqeveritare, shkollave dhe institucioneve komunale fillore dhe të mesme, për të marrë pjesë në aksion për të kontribuar për një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm.
Partnerët e këtij projekti janë Pakomak, Birraria Shkup, EVN, Zero Plehra, Kryqi i Kuq, Bimilk, Makstil dhe kompani dhe institucione të tjera nga komunat që mbulohen nga ky aksion ekologjik.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст