Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение за работа на семафори

Соопштение

Почитувани граѓани,

Семафорот помеѓу булевар Трета македонска ударна бригада и улица Народна револуција е привремено нефункционален поради оштетување во сообраќајна незгода и се работи на негово побрзо враќање во функција.

Останатите семафори во градот се во функционална сосотојба, а по потреба нивната работа се регулира и од страна на МВР во рамки на нивните надлежности.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст